Vinn Vacker & Väldoftande Vintagetvål

Denna vecka har jag en tävling med härliga Jenny på Loveko, som är ett ekologiskt grossistföretag/nätbutik med skönhetsprodukter för ”gottegrisar” och som slår upp sina dörrar den 1 februari.

Ett av hennes märken är de vackra handgjorda tvålarna från Nostalgia Organics. Tvålen som tävlas ut heter Mud Pie och är en kombination av choklad och fräsch pepparmint och är en helt gudomlig kombination. Tvålen  är gjord av härligt kakaosmör och är helt förpackad i återvunnet postmaterial, så det ligger ett helhetstänk bakom märket.

För att vara med och tävla så ska du maila mig på ecomuffin[at]gmail.com och berätta hur många tvålsorter Loveko har att erbjuda? Tävlingen håller på till fredagen den 14 januari kl. 24.00!

Och vem vill inte ha denna underbara tvål hemma i sitt badrum?

Annonser

6 kommentarer

Filed under Ekologisk Skönhet, EkoTävling

6 responses to “Vinn Vacker & Väldoftande Vintagetvål

  1. Vad betyder ”vintage” egentligen??? Du skriver om det rätt ofta och jag undrar lite vad som betecknar att nånting är vintage…! Hoppas du kan upplysa mig! 😀

    • Självklart kan jag det, Anneli! ❤ Vintage skulle kunna beskrivas som "gammal, fin kvalitet", och används främst i mode där det handlar om något plagg (ex. klänning) från en annan tidsepok. Men det kan även betyda att man återanvänder någonting gammalt och gör någonting nytt av det gamla materialet.

  2. Pingback: Paket från Loveko | ECOMUFFIN

  3. Pingback: Vinn Vacker & Väldoftande Tvål | ECOMUFFIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s