Ekologiska Kattleksaker

Jag hittade så söta, ekologiska kattleksaker med namnen Rose-Ulla, Sculle, Ulla med flera på Butik Änglagård. Leksakerna kommer från Gröna Katten och är tillverkade med omsorg och tanke av ekologiskt bomullstyg GOTS med öko tex klassad färg. Snöret är gjort av ekologiskt hampagarn som kan klippas av om katten föredrar den utan. Kattleksaken är fyllt med ekologisk ull och rent odlad kattmynta.  Påsydda detaljer kommer från second hand. Kostar 65 kr styck.

Annonser

8 kommentarer

Filed under Ekologiska Råvaror, Ekologiskt för Djuren

8 responses to “Ekologiska Kattleksaker

 1. Bedårande söta ❤ Kanske något för Missan och Prins?!

  • Du börjar förstå att jag gillar söta saker? Men klart de är värda varsin leksak – kanske en Rose-Ulla & en Sculle? ❤ Mina sötnötter ska också få varsin leksak därifrån, fast efter mitt köpstopp. Kan inte riktigt motivera att det är något primärt, även om det är för katterna.

 2. Kan berättaatt de här kattleksakerna från Butik Änglagård är vansinnigt uppskattade av mina 2 katter. De har verkligen roligt med dem. Förmodligen är de här leksakerna de enda som kan konkurrera med riktiga möss! Rekommenderas!

  • Vad kul att höra, Marianne! 😉 Jag tycker verkligen det är genialiskt eftersom jag både använder ekologisk kattströ och konserverad mat till mina katter – så varför inte en ekologisk kattleksak? Hur söta som helst hur som helst!

 3. Tror att de verkligen kommer att behövas! Så att inte Missan blir lika deppad då vi kastar ut granen som förra året…

  • Åh, blev hon deppad? 😦 Inga kulor att leka med längre kanske? Åh, vilken sötnos. Min mamma valde att INTE ha gran hemma hos sig bara för vi & katterna skulle komma på besök. Hon såg ett scenario med vilda, lilla Doris Day krängandes i granen och krascha kulor likt ekorrarna Piff & Puff i Pluto.

 4. Fina men dyra…! Vi som har f n 5 katter som skulle vilja ha en varsin… det blir mycket pengar det…!!
  Vad ger du dina katter för mat, Vera och vad är det för ekologiskt strö du har??
  Har du varit in på vår katthemsida??
  http://kornsvede.se

  • Anneli! Ja, det är klart de är dyra, men de behöver ju inte varsin ju. De kan ju leka med samma! 🙂 Och ja, jag har varit inne på er kattsida och såg ni skulle ha kattungar. Ungefär där stängde jag ned, sidan! (Tänk om de föds på alla hjärtans dag) 😉 Jag använder detta kattströ –> http://foderbilen.se/katt/produkter/kattsand/cats-best-oko-plus-10l.html och brukar köpa tre åt gången och då kostar de 105 kr styck. Jag tänkte recensera det framöver. Men det är det bästa kattsanden, ever. Drygt och tar bort lukt av fis. Vi rengör en gång om dagen och fyller på emellanåt. Vi rengör lådan från grunden 1 gång i månaden ca.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s