100 % Pure till Classy

Oh, underbart att 100 % Pure kommit till ekovänliga webbshopen Classy – då jag hellre handlar på en helt ekologisk nätbutik än någon annan.

Annonser

5 kommentarer

Filed under Ekologisk Skönhet

5 responses to “100 % Pure till Classy

  1. 100 % pure låter nice 🙂 100% choklad är jag sugen på (inte med 100% kakao i då förstås 😉 Ang väntan så snart så… Tar lite längre tid än beräknat :$ kram

    • Ja, samma här, men nu börjar det hända lite saker i alla fall. 😉 Jag väntar med spänning på vad du har i kikaren! På tal om 100 % kakao, så fick jag jag 99 % choklad av en gammal vän (som trodde ju mer % desto finare). Hens min när hen fick smaka var ganska rolig. Det var lite väl mycket för att äta. Fast det är säkert en vanesak också?

  2. Vad kul att Classy Organic tagit in dem, eleven blandar ju gärna äkta ekomärken med ”greenwashade” märken vilket inte känns så bra. Det vilseleder konsumenten tycker jag.

    • Ja, det vilseleder rätt så rejält. Jag tycker dock eleven har ett bra sortiment, men den ekologiska avdelningen är ju bara en del av deras andra sortiment. Så köper jag ekologiskt av dem, så gynnar jag även deras mindre ekologiska del också, vilket inte alls känns bra. Då gör man ju inget för miljön.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s