Tre Favoriter i Februari

 

Smashit Foundation – Vanilla.

En helt naturlig och ekologisk foundation som passar mig perfekt som inte använder foundation, utan mest puder. Eftersom den inte är helt täckande, så passar den mig då jag vill ha en väldigt naturlig look, och den går lätt i i huden med en borste (eller händerna), vilket jag gillar. Ok doft. (recension kommer senare).

 

Maison Belle Allrengöring från Isabella Smith.

Allrengöring från Isabella Smith med doft av apelsin och lavendel – en helt oslagbar kombination även när det gäller rengöring. Gör städningen till ett meditativt tillfälle att koppla av. Eller vem försöker jag lura? Men det är faktiskt lite roligare att städa när man får använda dessa fina och väldoftande produkter, och det lämnar en svag doft av harmoni efteråt (recension kommer).

 

Luxsit Enlight Rengöring

En fräsch rengöring som rengör mitt ansikte och efterlämnar en ren och mjuk hy. Jag tycker stundtals krämen är stark i doften som ett mildare liniment – men samtidigt så lämnar den hyn väldigt fräsch och härlig. Den svider inte i ögonen när man tar bort makeup. Läs min recension här.

5 kommentarer

Under Återanvändning (Recycle), Ekologisk Skönhet, Ekologiska Råvaror, EkoTips

5 svar till “Tre Favoriter i Februari

 1. Hej! Självklart får du göra det!

  Ha det gott!

 2. Pernilla/ekoenkelt

  Jättefin ny profilbild hörredu! =)

 3. E.

  Hej Vera!!

  Har funderat en del över Yves Rochers produkter, där jag beställt ibland… Känns inte som att deras produkter är helt rena… De använder ju sig av växtbaserade ingredienser och ska inte testa produkterna på djur, men vad innebär egentligen kriteriet att en produkt är EKOLOGISK? Enbart ekologiska, rena ingredienser och inget testat på djur? Är ju som sag en djungel, då en del kallar sina produkter ekologiska, fast de inte är rena… för att de använt sig av ekologiska ingredienser. Blir ju ganska förvirrande:-/

  Kram!
  /E.

  • Hej E. Jag litar inte på Yves Rochers kan jag tala om. De har naturliga ingredienser, men inte alltid speciellt rena, och har även andra mindre bra ämnen.

   Det enklaste att förklara är att naturligt inte alltid är giftfritt eftersom naturen kan innehålla gifter av olika orsaker ex. avgaser. När något är ekologiskt, så har det ju odlats upp i en ekologisk odling och är egentligen inte ”naturligt” eftersom det odlats fram. Så skillnaden är ganska stor egentligen. Om du förstår vad jag menar? Och ja, det kan förvirra mig med. Kram ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s